Paperpins.wjbakker.com

:: Nieuws :: Artikelen :: Catalogus :: English :: Links :: Contact :: Disclaimer :: # ::Disclaimer
Disclaimer

1 Algemeen
1.1 De op deze website gebruikte afbeeldingen en teksten zijn specifiek bedoeld voor verzamel-doeleinden.
1.2 Mocht U, als eigenaar van een van de gepubliceerde beeldmerken het niet op prijs stellen, dat Uw beeldmerk op deze website wordt gebruikt, kunt U contact opnemen met de auteur van deze website, van wie de adres gegevens elders op de site te vinden zijn.
1.3 Het is verzamelaars toegestaan de inhoud van deze website af te drukken voor eigen gebruik. Het openbaar maken van deze gegevens is alleen toegestaan als een bronvermelding duidelijk aanwezig is.

2 Links
2.1 Paperpins.wjbakker.com geniet geen commerciŽle voordelen van de op de website geplaatste links. Als een link ongewild naar Uw site geplaatst, neem dan contact op met de auteur van deze website, van wie de adres gegevens elders op de site te vinden zijn.

9 Slotbepalingen
9.1 Paperpins.wjbakker.com behoudt zich het recht voor, teksten van derden die op deze website geplaatst zijn te wijzigen of te verwijderen.
9.2 Typefouten voorbehouden.
9.3 Laatst bijgewerkt: Donderdag 14 December 2006


Over de website
De pagina die u nu bezoekt maakt onderdeel van een website die praktisch alle informatie ophaalt uit de database. Dit maakt het mogelijk om de website te klonen en voor verschillende doelen te gebruiken. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met William Bakker op william@wjbakker.com.


© 2002 - 2008 William Bakker